Åbent Hus 13.11 – 21

Kom til Åbent Hus i CAMPUS Køge d. 13.11.21 fra 10:00-13:00.

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at forstå, hvad uddannelserne handler om. Det bedste, du kan gøre for at få mere at vide om uddannelserne, er at besøge os og få svar på dine spørgsmål.

Derfor åbner CAMPUS Køges uddannelser i campus-området dørene lørdag d. 13.11.2021 fra 10:00-13:00 for dig, dine venner, forældre med flere. Du kan:

  • Gå en rundtur på skolerne i vores campusmiljø og besøge værksteder og laboratorier
  • Snakke med lærere/undervisere, elever, studerende og vejledere
  • Få svar på dine spørgsmål om job, undervisning, praktik eller løn
  • Få mere viden om vores forskellige uddannelser – ungdomsuddannelser, videregående uddannelser eller efteruddannelse

Og spise lidt godt undervejs fra vores køkkener og boder.

Kom til åbent hus i CAMPUS Køge  

Til åbent hus kan du komme helt tæt på en lang række uddannelsesmuligheder. Vi slår dørene op til erhvervsuddannelserne EUD og EUX, samt til det tekniske gymnasie HTX. Du kan også kigge ind hos vores nye HF og VUC i Køge afdeling og besøge FGUs stand på campus-torvet.

Du har også mulighed for at snuse til dine videreuddannelsesmuligheder hos Zealand. Her kan du komme inden for i vores MakerSpace og Mobility Lab. Du kan også møde Serviceshowet og besøge vores BIM-Lab, der har deres 3D-bur med.

Dørene er åbne hos ZBC, EUC Sjælland, Køge Handelsskole, HF og VUC i Køge og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Du kan også besøge pop-up stande fra FGU Midt- og Østsjælland og Køge Bibliotekerne samt høre mere om campusboligerne, transport og meget andet.

Se kortet over campus-området og planlæg din rute (link)

Du er velkommen

Hvad enten du går i grundskolen, har færdiggjort en ungdomsuddannelse eller måske overvejer et studie-/karriereskift eller bare er nysgerrig … CAMPUS Køge står klar med muligheder for dig – eller vi vil gøre, hvad vi kan, for at guide dig videre med at indfri dine uddannelsesdrømme.

Vores vejledere står klar til at svare på dine spørgsmål

Arrangementet er åbent for alle. Kom og mød elever, studerende, undervisere og uddannelsesvejledere i værksteder, undervisningslokaler og på laboratorier – og få en snak om, hvad man laver på de forskellige uddannelser, samt hvilke fremtidsmuligheder de præsenterer.

Vel mødt i CAMPUS Køge, Campusbuen 27, 4600 Køge den 13.11.2021 fra 10:00-13:00.

Vi ses!