Åbent hus på CAMPUS Køge

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at forstå, hvad uddannelserne handler om. Det bedste du kan gøre, for at få mere at vide om uddannelserne, er at besøge os og få svar på dine spørgsmål.

Derfor åbner CAMPUS Køges uddannelser i campus-området dørene op lørdag d. 12. november 2022 fra kl. 10:00-13:00 for dig, dine venner, forældre og alle andre interesserede.

Til vores åbent hus-arrangement kan du:

– Gå en rundtur på skolerne i vores campus miljø og besøge værksteder og laboratorier
– Snakke med undervisere, elever, studerende og vejledere
– Få svar på dine spørgsmål om job, undervisning, praktik/oplæring eller løn
– Få mere viden om forskellige uddannelser
– Og spise lidt godt undervejs fra vores køkkener og boder

Du kommer helt tæt på en lang række uddannelsesmuligheder og kan møde:

Køge Handelsskole, hvor du kan høre mere om uddannelserne EUD Business, EUX Business og HHX. Du har mulighed for at opleve den gode stemning på handelsskolen og mærke studiemiljøet. Deres elever vil fortælle om uddannelserne og hvordan det er at gå på skolen. Du kan stille alle dine spørgsmål til både elever, lærere og studievejledere.

EUC Sjælland, hvor du kan høre mere om HTX (teknisk gymnasie) og erhvervsuddannelserne EUD og EUX. Du kan møde eleverne, hvor de arbejder i værksteder, klasselokaler og laboratorier med deres fag. Mød teorien og se den komme til live, når elever på tværs af uddannelserne skaber produkter og meget andet. Du kan komme helt tæt på undervisningen og selv prøve små opgaver sammen med eleverne og undervisererne. Har du spørgsmål til uddannelserne står både vejledere og lærepladskonsulenter klar til at besvare dem.

HF og VUC Køge, hvor du bl.a. kan høre mere om HF for ordblinde, 9.-10. klasse for voksne (AVU) og HF, Dansk som andetsprog. Du kan møde og snakke med studievejlederne om adgangskrav til uddannelserne, HF for voksne, muligheden for enkeltfag, ordblindeundervisning og muligheden for online undervisning for 9.- 10. klasse og HF.

ZBC, hvor du kan høre mere om Social og sundhedsuddannelserne, Pædagogisk assistent og Fødevarer-uddannelsen. Mød ZBC´s fødevareelever, som viser deres kulinariske evner og byder på hygge og smagsprøver. Du kan også møde SOSU-eleverne som giver dig mulighed for at afprøve små sundhedsfaglige øvelser. Du har også mulighed for at stille spørgsmål til både elevambassadører og faglærere.  

Zealand, hvor du kan opleve stemningen og besøge deres MakerSpace og PhotoLab. Her kan du se 3D printere, fotostudie og meget mere. Har du spørgsmål omkring Zealands videregående fuldtidsuddannelser, efteruddannelser på deltid eller andre ting, så står både undervisere og studerende klar til at svare på dem. Udenfor servere de lidt lækkert og står klar til en snak.

Arrangementet er åbent for alle, uanset om du går i grundskolen, har færdiggjort en ungdomsuddannelse eller overvejer et studie-/karriereskift eller bare er nysgerrig.

CAMPUS Køge står klar til at indfri dine uddannelsesdrømme, når vores vejledere står klar til at svare på dine spørgsmål.

Vel mødt i CAMPUS Køge, Campusbuen 27, 4600 Køge.

Åbent hus arrangementer på skolerne

Er du nysgerrig på dine muligheder for uddannelse i CAMPUS Køge? Kom og prøv en uddannelse – vi holder åbent hus på både gymnasier og erhvervsuddannelser, så du kan finde netop det tilbud, der passer dig.

I CAMPUS Køge arbejder vi med at skabe bedre overgange mellem grundskole, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og arbejdsmarked, samt på tværs af vores uddannelsesinstitutioner.

Åbent hus arrangementer

 • CAMPUS Køge fælles åbent hus arrangement: lørdag d. 12. november 2022
 • ZBC, erhvervsskoler: torsdag d. 6. oktober 2022
  • torsdag d. 8. december 2022
   torsdag d. 9. februar 2023
   torsdag d. 15. juni 2023
   torsdag d. 5. august 2023
   torsdag d. 23. november 2023
 • EUC Sjælland: lørdag d. 12. november 2022 kl. 10-13
  • Introaften d. 25. januar 2023
 • Zealand – Sjællands erhvervsakademi: lørdag d. 12. november 2022
 • Køge Handelsskole: Lørdag d. 12. november 2022
  • torsdag d. 12. januar 2023
 • FGU Køge: lørdag d. 26. november 2022
 • VUC Køge: intet planlagt, hold dig opdateret på deres hjemmeside
 • Køge Gymnasium: onsdag d. 25. januar 2023
 • CAMPUS Køge 10. klasse: mandag d. 9. januar 2023

Er du i tvivl eller nysgerrig, er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores studievejledere – de sidder klar til at vejlede dig til din drømme uddannelse.

Find vejlederne her.