Vejledning i Sommerferien

Bliver du i tvivl i løbet af din sommerferie – eller har du brug for at finde en anden uddannelse, så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt en vejleder – enten i Ungdommens uddannelsesvejledning eller på skolerne – vi står klar til at hjælpe dig.

I CAMPUS Køge arbejder vi med at skabe bedre overgange mellem grundskole, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og arbejdsmarked, samt på tværs af vores uddannelsesinstitutioner.

Vi har stadig åbent for tilmelding på flere uddannelser

Kontakt en vejleder eller kontakt skolen direkte. Vi er klar til at hjælpe dig videre.

Ungdommens Uddannelsesvejledning

Unge, som skal noget andet, er i tvivl om uddannelse, gerne vil tale med en vejleder etc. Vejlederne har et bredt kendskab til alle ungdomsuddannelser og kan hjælpe dig i både afklaring og skift.

  • Køge og Stevns Kommuner: UUV i Ungecentrum har åbent fra mandag til torsdag 10-15 på telefon 56676831 eller møde fysisk op på Ølbycenter 53, Køge for en individuel vejledningssamtale.  Se mere i folderen her.
  • Greve Kommune: Ungecenter Greve holder åbent hele sommeren. Ring til Greve kommunes hovednummer: T: 43979797 og bed om at tale med en vejleder i Ungecentret. Åbningstiderne er mandag-tirsdag fra 9.00-13.00, torsdag fra 9.00-17.00 og fredag fra 9.00 – 12.00 (Onsdag er lukket for telefonkontakt). Alternativt kan den unge finde sin vejleder her: https://ung.unoung.dk/find_vejleder.html og ringe direkte til vedkommende.
  • Solrød Kommune: I UUSolrød sidder grundskolevejlederne klar ved telefonen i uge 26 – Martin Andersen, T: 6155 9266 og uge 31 – Martin Larsen, T: 2492 8371. Ungevejlederne er til stede hele sommeren, fordelt således: Uge 26+27: Anette Fynbo, T: 2031 9676 og Uge 28-31: Anders Priergaard, T: 2166 3680.

Ungdomsuddannelserne i CAMPUS Køge

Vi har åbnet for tilmeldinger for nye elever, studerende og kursister på erhvervsskoler, erhvervsgymnasier og forberedende tilbud. Tilmeldingen er åben frem til august.

Optagelse kan ske under forudsætning af, at der er plads på holdende og at eleven er uddannelsesparat til den pågældende uddannelse. Ansøgning sker på www.optagelse.dk

EUC Sjælland – HTX, samt EUD og EUX inden for ”Teknik, Byggeri og Transport” (F.eks. energi, el og data, tømrer, murer, struktør, transport, smed og meget mere) http://www.eucsj.dk/

  • Ring direkte til hovednummeret på tlf. 55 75 33 00 fra mandag-torsdag kl. 8–15 og fredag kl. 8–14 og bliv stillet igennem til rette medarbejder.
  • Bemærk: i uge 29 og 30 er åbningstiderne kl. 10.00–12.00 mandag–fredag. (Sommerbemanding EUC Sjælland > EUC Sjælland)

Opstart d. 11. august. Tilmelding kan ske op til 14 dage efter opstartsdatoen.

ZBC – EUX og EUD inden for ”Omsorg, Sundhed og Pædagogik” (f.eks. Social og sundhedsassistent, -hjælper og Pædagogisk assistent) og ”Fødevarer Jordbrug og oplevelser” (f.eks. Kok, tjener og konditor) https://www.zbc.dk/

I uge 31 er der åbent igen. Opstart d. 9. august.

Køge Handelsskole – HHX, samt EUX og EUD inden for det merkantile område (f.eks. kontor, handel, butik etc.) https://khs.dk/

Ring direkte til hovednummeret på T: 5667 0400 i tidsrummet 8.00-12.00. Receptionen guider dig videre til ledige vejledere. Bemærk, ungevejledningen er lukket uge 27-30. Åbent for fysisk fremmøde fra 5.8.21.

Opstart HHX d. 9. august og EUD/EUX d. 10. august. Tilmelding er mulig frem til den 30. august.

ZEALAND – Køges erhvervsakademi – Videregående uddannelser i forlængelse af enten gymnasial eller erhvervsfaglig uddannelse – https://www.zealand.dk/

Her åbnes op for ledige pladser efter d. 28. juli og de kan ses på https://www.zealand.dk/. Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, kontakt da Jette Pia Bech, teamleder for optag, Rekruttering og Mobilitet, T: 5076 2659 eller email: jebe@zealand.dk.

HF og VUC Roskilde i Køge https://www.hfvucroskilde.dk/undervisningssteder/koege/ – der er lukket for vejledning i sommerferien, men ledige pladser på flere fag, heriblandt også fagpakker, som forbereder unge til videre uddannelser.

Køge Gymnasium (stx og HF) https://kggym.dk/  – har lukket i vejledningen i sommerferien. Som det ser ud lige nu, er der ikke ledige pladser for nye elever på Køge Gymnasium, men der er mulighed for at blive skrevet på en venteliste.

FGU Køgehttps://www.fgu4you.dk/ – Githa Larsen sidder klar i uge 28, T: 4213 5305. Ninette Dieckmann i uge 30, T: 5139 5926. Her er åbent for tilmeldinger. Skolestart tirsdag d. 3. august. Se mere her.

Find din vejleder

I CAMPUS kan du altid kontakte en vejleder fra din egen skole eller en anden skole. Se dem samlet her.