Book en underviser, Campus Torvet, forplejning etc.

CAMPUS Køge vil skabe muligheder gennem stærke relationer mellem uddannelser, offentlige- og private institutioner og arbejdsmarkedet.

Samtidig arbejder vi på at skabe bedre overgange mellem grundskole, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og arbejdsmarked, samt på tværs af vores uddannelsesinstitutioner.

Det betyder, at vi som skoler er en del af vores omverden og at vi hele tiden interagerer med hinanden, åbner vores skoler for besøgende, byder samarbejde velkommen og fornyer os selv. Således er vi dynamiske og en del af vores omverden.

Book en underviser til at undervise dine elever, kom ud i vores værksteder eller bliv del af et længere forløb…

Mulighederne er virkelig mange! Tilbuddene fungerer ofte som intro-kurser og er derfor gratis for de skoler, der inviterer ungdomsuddannelserne ind.

  • Hos Køge Handelsskole kan du booke en underviser til at undervise dine elever i alt fra sprog og kultur til Innovation, samt markedsføring og reklame. Det er en veksling mellem tavleundervisning og opgaveløsning i mindre grupper, hvor undervisere og elevernes egne lærere hjælper.
  • EUC Sjælland åbner dørene til alle deres værksteder og HTX og de tilbyder både valgfag, praktikmuligheder, HTX elever, som kan undervise folkeskoleeelever og meget andet…
  • ZBC tilbyder bl.a. et 2-dages intro forløb til 8. klasser, hvor slagter-undervisere kommer med “En halv gris” (og kalkun kød til elever, der ikke spiser gris). Der er også fokus på køkkenhygiejne, sunde råvarer samt husholdning og de to dage kan indgå i et længere undervisningsforløb, hvor fag som hjemkundskab og matematik indgår.

Kontakt skolerne direkte via linksne i teksten for at høre nærmere.

Book et lokale i CAMPUS

Vi har lokaler til næsten enhver lejlighed. Mange af dem kan lejes på hverdage efter kl. 14:00, hvor en stor del af vores elever, studerende og kursister afrunder deres skoledag

Vi har auditorier, multisale til større møder og workshops, store kantine områder og diverse typer af undervisnings lokaler. Vi holder løbende store begivenheder for en stribe samarbejdspartnere, så kontakt skolerne direkte eller skriv til campus-koordinator, Kira Kofoed Skov på kira.kofoed.skov@koege.dk for at høre om netop jeres muligheder for lokaler og forplejning.

Parkering

Campus ligger centralt placeret ved både station og motorvej med store parkeringspladser. Parkering i CAMPUS Køge er gratis, men som elev og studerende med daglig gang skal du ansøge om parkeringstilladelse på sin skole.

Som gæst kan du parkering i gæsteparkeringen i 2 timer eller indmelde din bil på tabletsne ved skolernes receptioner. Herefter må du parkere i ti timer (dagsbillet).

I CAMPUS Køge området er parkeringsområderne opdelt i zoner med forskellige farvekoder – se oversigtskort her. De forskellige farvezoner fremgår af skiltene ude på parkeringsområderne.

Der bliver dagligt ført kontrol med parkeringspladserne. Biler uden tilladelse til parkering bliver pålagt en afgift på 795 kr. Holder man på handicapparkeringen uden tilladelse er afgiften 1590 kr.