Tapperiet

Tapperiet er til stadighed ’under construction’ og det vil sige, at der udvikles, afprøves og eksperimenteres med aktiviteter af, for og med unge.

Koncerter

Den store koncertoplevelse har siden Tapperiets start i 2006 stået øverst på dagsordenen. Danske og internationale kunstnere præsenteres i den store og rå tappehal, mens de mere intime koncerter opleves i den stemningsfulde café. Ambitionen er altid den samme: En koncert på Tapperiet skal være fed, bevægende og helst efterlade publikum med en stærk trang til mere.

Ungekultur

Det hele bliver federe og som ramme og venue, kan ungdomsskulturens mange forskellige udtryk finde sin form og sit publikum på Tapperiet. Køges foretrukne ungelaboratorium har gennem årene fostret tilbagevendende kulturbegivenheder indenfor film, skate, kunst og teaterkoncerter. Tapperiet er til stadighed ’under construction’ og der udvikles, afprøves og eksperimenteres med events af, for og med unge.

Skate

GULE HAL

Gule Hal er Tapperiets skatepark til skateboard, rulleskøjter, løbehjul, BMX og andre på hjul.

Ved særlige lejligheder arrangeres der også koncert og andre kulturaktiviteter i hallen.

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at leje Gule Hal til et arrangementet så skriv til: skategulehal@tapperiet.nu. Læs mere om hallen, åbningstider, arrangementer med mere her.

Kontakt Tapperiet

www.tapperiet.nu

Generelle henvendelser:

mail@tapperiet.nu

Booking af bands og øvrige arrangementer:

booking@tapperiet.nu

Leje af Tapperiet:

leje@tapperiet.nu

Billetter og billetsalg:

Ticketmaster.dk

Find os

Tapperiet
Søndre Badevej 1
4600 Køge

Tapperiets café kan kontaktes i åbningstiden på telefonnummer: 56 56 56 94.

For andre henvendelser: skriv til mail@tapperiet.nu