Køge Gymnasium

Derfor er vi med

Køge Gymnasium deltager i CAMPUS Køge som virtuelt medlem, dvs. vi bor for os selv, men vi vil gerne bidrage til at støtte og udvikle Køge som uddannelsesby. Vi ser samarbejdet i CAMPUS Køge som et fællesskab om uddannelse, hvor selvstændige institutioner bidrager i et fællesskab, der løbende udvikles og underbygges i et stadig tættere samvirke.

Gennem samarbejdet får vi mulighed for at gøre forsøg med nye undervisningsformer og udvikle nye syn på undervisning, for eksempel i de innovative Medici-camps. Vi arbejder sammen om at øge søgningen til og gennemførelsen af ungdomsuddannelserne i Køge i et netværk, som også omfatter kommunen og Ungdommens Uddannelsesvejledning.

Vi arbejder mod at styrke overgangen i uddannelsessystemet fra ungdomsuddannelse til videregående uddannelse ved at etablere kontakter og samarbejder med videregående uddannelsesinstitutioner og virksomheder og vi søger at opretholde og udvikle det gode ungdomsmiljø i Køge, blandt andet gennem fælles elevrådsaktiviteter og events.

Se en film fra Køge Gymnasiums åbent hus arrangement her.

Kontakt

Studievejledning
Jane Rødbo
Tlf. 22 52 54 14
Email: kgjr@kggym.dk

Lone Kierkegaard
Tlf. 51 71 39 03
Email: kglo@kggym.dk

Søren Skriver Mortensen
Tlf. 51 92 53 63
Email: kgsoe@kggym.dk

Adresse
Gymnasievej 4
4600 Køge

Tlf. 56 65 27 23
www.kggym.dk