Elever og skoler

Mangler du inspiration til at vælge uddannelse eller job?

Så kom til CAMPUS+.

Har du en idé om, hvad du gerne vil arbejde med men er i tvivl om, hvordan du kommer dertil? Eller ved du hvilken uddannelse, du vil på, men måske ikke hvad den uddannelse åbner op for af karrieremuligheder? CAMPUS+ er et event, som skal inspirere dig og give dig gode idéer til både uddannelse og job.

Mød de forskellige uddannelsesinstitutioner (både ungdoms- og videregående uddannelser) samt Køges erhvervsliv. Få en idé om hvordan det f.eks. er at arbejde som kok, murer, revisor eller pædagog. Kom tæt på studerende fra blandt andet EUC Sjælland, Køge Gymnasium, ZBC eller Roskilde Tekniske Skole, og lær mere om, hvordan det er at være studerende her. Mulighederne er mange – og nu er de samlet på et sted!

Deltag i dagens aktiviteter

På dagen stiller de forskellige uddannelser og erhvervs samt fritids foreninger op med sjove og lærerige aktiviteter, designet til at give dig et indtryk af deres branche og fag. I 2023 kunne du f.eks. prøve kræfter med rørlægning sammen med Brdr. K. Hansen, tracke satellitter sat i kredsløb omkring jorden af studerende fra SDU, afprøv nogle af øvelserne i Forsvarets fysiske test, og få vejledning og gode råd fra UUV. Aktiviteter som disse og meget, meget mere, kan du blive en del af til CAMPUS+.

Få det bedste ud af CAMPUS+

Når I møder tilbage fra sommerferie, vil I modtage en stor kuvert med aktivitetspas, uddannelseshjul og undervisningsmateriale til brug som forberedelse. Ved at lave en god forberedelse sikre I jer, at I får det maksimale ud af CAMPUS+. På selve CAMPUS+ er der rigtig mange mennesker, og det kan derfor være lidt svært at gennemskue, hvilke stande I kan besøge. Når I forbereder jer med jeres klasse bliver I bl.a. klædt på til, hvilke stande I kan besøge og hvor de er placeret.

Ønsker I at have undervisningsmaterialet på jeres computer, er I mere end velkommen til at downloade nedenstående filer. Herunder kan I se hvordan undervisningsmaterialet så ud i 2023:

Se det interaktive kort over standene her

For at gøre dagen så let som overhovedet muligt for de deltagende elever, har vi lavet et interaktivt kort, som også kan findes frem på mobiltelefon. Brug f.eks. kortet til at finde ud af, hvilke aktiviteter, der ligger hvor, hvem de forskellige stande er, og hvad de kan gøre for jer. Som noget NYT i år kan I scanne QR-koden på standoversigten, samt på jeres Lærer-VIP-pas og elevernes aktivitetspas, og blive sendt direkte til det virtuelle kort med oversigten over stande og aktiviteter. Se hvordan standene lå placeret til CAMPUS+ 2023 herunder.