Flot optag på Zealand

Over 100 flere studerende end sidste år får tilbudt studieplads på Zealand. Det er en stigning på 8 procent. Flere uddannelser har allerede fyldt op, men det er stadig muligt at blive en del af studielivet på Zealand. Øget søgning – flere optagneDen 28. juli klokken 00:01 fik 1462 studerende svar på at de kan […]

Læs mere

Studiestart i ny bygning

Når Zealands – nye som nuværende – studerende møder ind til studiestart efter sommerferien bliver det i helt nye omgivelser på Lyngvej 21 i Køge. Indflytningen og de sidste detaljer er ved at komme på plads i den 4500 m2 store bygning sådan, at det moderne undervisningsmiljø og forskellige labs bliver helt klar til studiestart […]

Læs mere

Autoteknolog godt fra start

For første gang efter sommerferien kan man læse til autoteknolog på Zealands afdeling i Køge på Lyngvej 21. Autoteknolog, den nyeste uddannelse i Køge, tegner sig som et eftertragtet valg blandt de uddannelsessøgende unge på Sjælland. Tidligere har Zealand udbudt uddannelsen fra afdelingen i Næstved. ”Vi glæder os over at komme godt fra start med […]

Læs mere

Translokation i en coronatid

Køge Handelsgymnasium åbnede traditionen tro dørene til translokation – men i 2020-udgaven blev det til hele 13 translokationer afholdt ”hjemme” i KHS Cafe, lørdag den 27. juni summede huset og omgivelserne af festklædte unge med deres nærmeste fra kl. 9 morgen til kl. 17. Programmet bød på taler og overrækkelse af eksamensbeviser samt legater fra […]

Læs mere

Sommerens første EUX student i Køge

Sommerens første EUX student i Køge ved EUC Sjælland har netop overstået sin sidste eksamen. Det er Sune Bjergsted Hansen på 22 år fra Sandved, der kunne fejre en fantastisk dag, hvor livet på ungdomsuddannelsen afløses af drømmen om en karriere som maskinmester.

Læs mere

Tilfældigheder giver bonus

Magnus Richardt går på EUX Business på Køge Handelsskole, og han har landet sin elevplads hos Codan Rubber A/S i Køge. Magnus Richardt glæder sig helt vildt til at komme i gang til august – virksomheden kender han i øvrigt særdeles godt. De er også sponsor, når han kører motorsport i sin fritid.

Læs mere

Det bedste af to verdener

Hvordan træffer man sit valg af ungdomsuddannelse, når der er flere muligheder på hylderne? Louise Jensen fra Hårlev, Frederik Nyberg fra Herfølge og Sofie Åberg fra Borup har alle valgt EUX Business på Køge Handelsskole ud fra deres drømme for fremtiden. Men deres drømme stikker i hver deres spor.

Læs mere

Sparring åbner nye veje

Sidste runde af iværksættercafe ”Fra CPR til CVR” i CAMPUS Køge tog fat på sparring som en vigtig faktor. At være iværksætter kan ofte være en ensom tilværelse, men det er sundt at vende svære beslutninger eller få erfaringer eller andres perspektiver ind over. Allan Munch fra Connect Køge og Jullie Schytte fra Me and Marley gav deres input på dagen.

Læs mere

Elever savner hverdag og kram

Hverdagen er en helt anden under coronakrisen, og skoledagen er blevet online. Cecilie Holst og Frederikke Fischer er til dagligt klassekammerater på EUX Business på Køge Handelsskole, og de er begge ved at vænne sig til undervisning hjemmefra bag skærmen. De savner dog fysisk kontakt med venner, lærere og familie, men de oplever også gode sider ved fjernundervisning.

Læs mere

Dansk livsstil under varmere himmelstrøg

Alle 2. g.-klasser på IBS – International Business studies-studieretningen på Køge Handelsgymnasium mødte på IBS-dagen Helga Andersen, som tog eleverne med på sin rejse fra tiden som gymnasieelev til karriere som international topleder – og lige om lidt som iværksætter, når hun launcher nyt online livstilsunivers i Spanien, hvor hun bor.

Læs mere

Krisen kan inspirere til ny undervisning

Undervisningslokalerne på Køge Handelsskole står – ligesom landets øvrige skoler – tomme på grund af covid-19-krisen. Skolen er dog kun nedlukket på facaden – der hersker masser af liv hjemme hos skolens undervisere, som mødes med deres elever over hverdagens undervisning online.

Læs mere

Nyt liv 24-7 i CAMPUS Køge

Det var en stor dag i CAMPUS Køge. Allerede fra morgenstunden mødte fire repræsentanter fra ejendomsselskabet Domea.dk op i Ungdomsboligerne i CAMPUS Køge for at tage imod de nye beboere og hjælpe dem til rette i deres nye lejligheder. Alle de nye lejere blev mødt personligt af både Domea.dk og repræsentanter fra CAMPUS Køge.

Læs mere

Eksperter på frivilligt arbejde

Underviser Louise Palme rejser i februar med syv elever fra Køge Handelsgymnasium til Madeira for at deltage i et nyt Erasmus+ projekt, hvor teenagere laver frivilligt arbejde. Fælles for de deltagende elever er, at de er udvalgt på baggrund af deres aktive engagement som frivillige, hvor de gør en forskel for skolens sociale liv.

Læs mere

Løsninger på virkelighedens udfordringer

For 3. år i træk underviser elever fra Køge Handelsgymnasiums innovationsstudieretning elever fra 29 7. klasser fra grundskolerne i Køge Kommune. Undervisningen skal gøre eleverne stærke på pitch og viden om målgrupper, så de er klar til Iværksættermesse på Asgård Skole den 6. februar.

Læs mere

Robotterne kommer – til EUX Business

Køge Handelsskole deltager i et international projekt under Nordplus – Nordisk Ministerråds mobilitets- og netværksprogram for uddannelsesområdet. Sammen med lærere og elever fra skoler i Finland, Lapland og Estland er der sat fokus og hands on i praksis med robotter og innovation.

Læs mere

Vær dus med din forretningsplan

Nyt år og årets første emne til iværksættercafeen ”Fra CPR til CVR” i CAMPUS Køge var forretningsplanen. Iværksætteren Mike Valencia, som bl.a. står bag Simple Solution, leverede dagens case, mens Sparringspartner Mogens Birch Larsen fortalte om de ni elementer i forretningsplanen, som sikrer iværksætteren egen hjemmebane.

Læs mere

I fuld fart mod erhvervslivet

Det har været et travlt og forrygende 2019 på Køge Handelsskole. På Køge Handelsgymnasium gør uddannelsesrektor Henrik Flyge status over det gamle år og glæder sig over nye tiltag i 2020, som yderlige skærper de faglige profiler.

Læs mere

Åbent hus på Køge Handelsskole

Det er nu valget for fremtiden skal træffes. På Køge Handelsskole er der åbent hus torsdag den 16. januar. Her er det muligt at møde elever og lærere fra skolens tre ungdomsuddannelser – HHX Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

Læs mere