3000 unge søger virksomheder!

11. maj 2022

Efter to års pause, gentages succesen CAMPUS+ endelig! I 2022 løber læringsfestivallen af stablen fredag d. 2. september under Køge Festuge. Sidst CAMPUS+ blev afholdt deltog over 3.000 elever og 92 forskellige uddannelser, virksomheder og foreninger.

”Grundet COVID-19 har vores festival været sat på pause i to år. Det betyder blot, at vi er endnu mere opsat på at lave et brag af en læringsfestival i år”

siger Phie Lambert, projektleder på CAMPUS+.

Der er allerede flere hundrede tilmeldte elever og endnu flere på vej. De søger nu virksomheder og foreninger, som vil deltage til CAMPUS+ sammen med dem. De unge elever kommer fra 9./10. klasse, gymnasier, erhvervsuddannelser og EUX i Køge Bugt området.

De unge er meget nysgerrige på deres uddannelse- og ikke mindst jobmuligheder efter uddannelse.
Derfor er fokus nu at få så mange virksomheder, foreninger mv. til at tilmelde sig CAMPUS+ 2022. Alle interesserede kan tilmelde sig på
CAMPUS Køges hjemmeside.

Hvad er CAMPUS+?
CAMPUS+ er en sjov og anderledes læringsfestival, der afholdes sammen med Køge Festuge. De næsten 100 uddannelser, virksomheder og foreninger opsætter deres egne stande fyldt med sjove aktiviteter, som giver de unge et lille indblik i de forskellige brancher.

Udover at gøre de unge mennesker klogere på deres uddannelsesvalg, så giver det også virksomhederne en unik mulighed for at eksponere sig overfor fremtidige medarbejdere.

Men det handler ikke kun om uddannelse.

”Når de unge skal vælge uddannelse, står de på tærsklen til det unge voksenliv. Det kan for nogen være overvældende og forvirrende. Derfor er det vigtigt for os, at foreninger og andre lokale tilbud også deltagere i CAMPUS+. På den måde bliver de unge klogere på de mange tilbud og aktiviteter der findes i Køge området. ”

siger Fie Illum Jessen, Campus koordinator hos CAMPUS Køge.

Allerede nu har en del virksomheder vist interesse for at deltage, men der er plads til endnu flere, som vil hjælpe de unge mennesker med at blive klogere på deres uddannelses- og efterfølgende jobmuligheder.

Har du lyst til at høre mere om eventen, Campus koordinator Kira Kofoed Skov på +45 30 50 83 68 eller mailadresse kira.kofoed.skov@koege.dk. Du kan også selv læse mere om eventen – og tilmelde dig som virksomhed, uddannelse eller forening på www.campusplus.dk.