Spis godt

CAMPUS Køge har rigtig gode cafeer og kantiner – faktisk hele fem af dem!

Fem selvstændige cafeer og kantiner

Smag er forskellig. Campus tilbyder et bredt udvalg i cafeerne, som serverer forskelligt mad hver dag.

Cafeerne har det til fælles, at de gerne vil være med til at understøtte det gode studiemiljø. Derfor arbejder de løbende på at servere netop de retter, som vores elever, studerende, kursister og ansatte ønsker – eller som eleverne producerer som del af deres gastronomiske uddannelser!

Vi ved, at I tilbringer meget tid på skolerne og derfor er der et bredt udvalg af mad både morgen og eftermiddag. Flere af skolerne serverer tilmed gratis morgengrød.

Aftensmad?

Vidste du foreksempel at du kan købe aftensmad med hjem fra flere af cafeerne? Spørg i cafeen næste gang du kommer forbi eller besøg en af cafeerne på de andre skoler for at høre om deres tilbud.

Velbekomme!

Følg de forskellige kantiners Facebook sider, for at finde din favorit til dagens morgenmad eller frokost.

Cafeerne

Ønsker du at booke forplejning til dit næste arrangement?

Campus’ skolers cafeer tilbyder en stor pallette af mad ud af huset, samt forplejning ved større arrangementer på skolerne. Skriv direkte til skolerne eller til campus-koordinator Kira Kofoed Skov på mail: kira.kofoed.skov@koege.dk for mere info.

Økonomi

Overskuddet fra salg af mad går til at holde priserne nede og løbende forbedre cafeernes tilbud, så vi hele tiden kan leve op til krav og forventninger.