CAMPUS+

Gør jer klar til CAMPUS+ 2022. CAMPUS Køge og Køge Festuge er glade for at kunne annoncere at monstersuccesen CAMPUS+ gentages i 2022!

Se hvilke virksomheder, foreninger, erhverv, uddannelser der deltog i CAMPUS+ 2019 – HER

Fredagen under Festugen – 2. september 2022 – bliver Køge midtby endnu en gang indtaget af elever fra folkeskoler, privatskoler og efterskoler i Køge, Greve, Stevns og Solrød samt 1. og 2. årselever fra CAMPUS Køges egne uddannelser – altså op til 3.000 unge mennesker i alderen 15-25 år. 

Her skal de deltage i en række spændende, udfordrende og oplysende aktiviteter designet til at give dem et indblik i, hvilke forskellige fremtidsmuligheder, der er åbne for dem.

Virksomheder, uddannelser og fritidsforeninger inviteres til at stille op med én eller flere aktiviteter, der kan vise en flig af deres virke og fag frem for alle de mange unge mennesker.

Vil I være med? Der er allerede åbent for tilmeldinger – og det er helt gratis at være med!

Sådan foregår det

Aktiviteterne fordeles i forskellige zoner rundt omkring i Køge midtby. Eleverne skal i grupper rundt til hver zone og deltage i en aktivitet, de selv vælger, før de skal videre til næste zone.

Hver aktivitet skal vare ca. 5-10 minutter og kunne rumme minimum 3 grupper af 3-4 elever. Når eleverne har gennemført aktiviteten, belønnes de med et klistermærke i deres medbragte aktivitetspas.

Vil I være med?

Udtænk en aktivitet af ca. 10 minutter, som demonstrerer lige præcis det, I går og arbejder med til hverdag og tilmeld jer allerede nu – det er ganske gratis!

Se, hvad standholderne mente om at være med i 2019

Har I brug for mere information, så kontakt:

Campus koordinator Fie Illum Jessen
Tlf.: +45 29 31 76 80
Mail: fie.illum.jessen@koege.dk

Hvorfor CAMPUS+?

Ved at være en del af CAMPUS+ vil du være med til at:

  • Skabe relationer mellem elever fra CAMPUS uddannelserne og folkeskoleeleverne, for at mindske afstanden og forskellene imellem disse og afmystificere ungdomsuddannelserne.
  • Fremme studiemiljøet i CAMPUS ved at lade elever fra de forskellige uddannelser mødes i nye og anderledes omgivelser.
  • Hjælpe eleverne fra såvel ungdomsuddannelser som folkeskoler med at blive mere afklarede om deres fremtidsmuligheder, med særlig fokus på mulighederne i Køge og Stevns Kommune.
  • Fremvise Køge by på en ny og spændende måde, samt skabe fokus på god brug af det offentlige rum.
  • Eksponere lokale foreninger og erhverv for den yngre målgruppe.
  • Sætte fokus på bevægelse og motion.

Downloads

  • Læs mere om projektets baggrund, vision og mission HER
  • Download vores logo HER
  • Hensigtserklæring vdr. GDPR