Besøg Campus

Campus er en unik smeltedigel af folk, som mødes for at lære, udvikle nye ideer og indgå i nye relationer på tværs af fag, alder, skoler og interesser. Vi er stolte af at være en frivillig campus og arbejder dagligt på at styrke de muligheder, samarbejde skaber.

Kommende elev, studerende eller kursist?

Som kommende elev, studerende eller kursist, er du altid velkommen til at besøge den eller de campus skoler, du er interesseret i.

Det foregår typisk på skolernes åbent hus dage, men du er også velkommen til at kontakte studievejledningerne og booke et møde og rundvisning. Se listen over studievejledere på de forskellige skoler her eller se virtuelle præsentationer på partnernes forskellige undersider her.

Interesseret i CAMPUS samarbejde og mulighederne for tværgående initiativer?

Flere kommuner og institutioner viser interesse for campus-dannelser. Særligt fortæller vi om hvordan vi arbejder, hvordan vi arbejder sammen, hvad vi endnu har til gode og hvad vi drømmer om.

Campus dannelser giver andre muligheder for skoler og for elever, studerende og kursister. Vi er flere, når initiativer sættes igang og vi kan rumme subkulturer blandt unge og sætte tilbud igang, som ikke nødvendigvis er den enkelte skole forundt. Vi forhandler og vi handler med interne og eksterne om alt det som understøtter, at flere starter og gennemfører en uddannelse.

Og det fortæller vi gerne om.

Kontakt campus-koordinator, Kira Kofoed Skov på kira.kofoed.skov@koege.dk eller 30 50 83 68 for mere information og inspiration om campus dannelser i Danmark.