Events

Er du sportsinteresseret, musikfan eller spilnørd? Eller er det teknologi, film eller måske stand-up du går op i?

CAMPUS Køges skoler går meget op i at tilbyde en bred portefølje af fælles events og arrangementer på tværs af vores skoler. Hvordan lyder Superbowl aften med overnatning på Køge Handelsskole? Eller hvad med muligheden for at møde HB Køges spillere til arrangementet CAMPUS+? Eller måske du drømmer om at stå på scenen til Køge Festuge og spille din egen musik, som flere af vores unge har gjort til CAMPUS+ under Køge Festuge? 

Et attraktivt studiemiljø

CAMPUS Køge ønsker at skabe et attraktivt studiemiljø med flere faglige og sociale arrangementer og faciliteter. Det skal bidrage til at skabe en fælles identitet blandt vores elever, studerende, kursister og ansatte.

Derfor har vi nedsat et studie- og eventråd, der på tværs af skolerne koordinerer aktiviteter og indsatser.

Studie- og eventrådets rolle

Vores fælles Studie- og eventråd arbejder løbende på at komme med idéer og gode forslag til nye tiltag og events, som taler lige direkte ind i dine interesser.

Har du lyst til at deltage i rådet, komme med dine egne inputs eller andet, kan du læse mere om rådet, dets opgaver og hvem du skal kontakte HER.

Find fællesskaber

Alle skolerne i CAMPUS Køge har tilbud til deres elever, studerende og kursister og de varierer meget. Spørg i studievejledningen eller elevadministrationen på din skole for at høre nærmere.

Har du lyst til at finde andre fællesskaber, har du adgang til Boblberg, som er et digitalt mødested og fællesskab. Her kan du skabe nye relationer baseret på dine interesser – uanset om du søger en løbemakker, en at gå tur med, en ekstra spiller på fodboldholdet, en studiemakker, er ny-tilflytter og søger netværk eller noget helt andet. 

På boblberg.dk kan du oprette en bobl med netop det, du brænder for, og tage del i fællesskabet – helt gratis.