Få en praktikant eller find din kommende elev

CAMPUS Køge har mere end 40 forskellige uddannelser og samtlige indgange til Erhvervsuddannelserne. Det betyder, at vi med stor sandsynlighed kan hjælpe dig med at finde netop din elev, lærling eller studentermedarbejder.

CAMPUS har over 4000 elever, studerende og kursister, som løbende arbejder med cases, forløb eller er i praktik m.m. hos virksomheder. Søger du en kandidat til din arbejdsplads, er du meget velkommen til at kontakte os – så vil vi bestræbe os på at finde det rette match.

EUC Sjælland – HTX, samt EUD og EUX inden for ”Teknik, Byggeri og Transport” (F.eks. energi, el og data, tømrer, murer, struktør, transport, smed og meget mere)

Hos EUC Sj arbejder fem konsulenter med hvert sit byggetekniske område. Gå ind på siden: http://www.eucsj.dk/kontakt.aspx –> Praktikpladskonsulenter og find den person, som kender eleverne på dit område.

Køge Handelsskole – HHX, samt EUX og EUD inden for det merkantile område (f.eks. kontor, handel, butik etc.)

Praktikpladskonsulenterne og praktikpladscentret er bindeledet mellem elever og virksomheder, der ønsker at ansætte elever. Se mere her.

ZBC – EUX og EUD inden for ”Omsorg, Sundhed og Pædagogik” (f.eks. Social og sundhedsassistent, -hjælper og Pædagogisk assistent) og ”Fødevarer Jordbrug og oplevelser” (f.eks. Kok, tjener og konditor)

Et team af konsulenter sidder klar til at hjælpe elever og virksomheder til at finde hinanden – se mere her.

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor det kan være en god ide, og hvordan ZBC – og de øvrige skoler – kan hjælpe dig. 

ZEALAND – Sjællands erhvervsakademi – Videregående uddannelser i forlængelse af enten gymnasial eller erhvervsfaglig uddannelse

Uddannelserne på erhvervsakademiet har også praktik indlejret. Se meget mere om, hvad både studerende og virksomheder får ud af en praktikaftale her og hvornår en praktik typisk finder sted på de forskellige uddannelser.

Kontakt til CAMPUS Køge

Hvis du har spørgsmål eller andet, skal du være velkommen til at kontakte campus-koordinator, Kira Kofoed Skov på kira.kofoed.skov@koege.dk