Find vej

Find den transportform, som passer dig bedst – uanset om du går, er på cykelstierne, i bussen eller i bil…

Her på siden kan du få hjælp til at finde vej, orientere dig om parkeringsregler og holde dig orienteret om den offentlige trafik.

Sådan kommer du til …

Movia har udviklet oversigter over busforbindelser til netop din skole. Klik på adressen nedenfor for at se hvordan du hurtigst og billigst kommer til din skole med offentlig transport.

Der er trængsel på stationerne, men måske er der en anden station du kan bruge?

I 2020 møder ca. 4.600 elever, studerende og kursister på de tre campus-adresser primært mellem 7:45-8:30. Vi har derfor indført et shuttle bus system, hvor ekstra busser kører mellem alle skoler til hhv. Ølby st., Køge St. og fra august 2020; Køge Nord Station. Busserne står ikke i rejseplanen, men kører med ca. 5-10 minutters interval. Du skal nok komme med!

Brug stierne til din uddannelse

Trængsel er en udfordring. Tag hensyn til dine medpassagerer og overvej, om en af de andre stationer måske er et bedre alternativ på din næste rejse. Du kan også gå – der er kun 1,5 km. fra Ølby St. til CAMPUS og fra Køge St. til Køge Gymnasium og VUC Køge.

Beregn evt. hvor mange penge, CO2 og kalorier du kan brænde af, hvis du lader bilen stå på Movias Pendlertjek her.

Strategisk samarbejde om busdrift og tilgængelighed

CAMPUS Køge, de omkringliggende kommuner og Movia har indgået et samarbejde om koordinering af busdrift. Vi arbejder løbende på at udvikle busdriften, så vores elever, studerende, kursister og ansatte kommer frem hurtigst muligt.

Ungdomskort

Er du studerende på en uddannelse, kan du få ungdomskort til din daglige transport til og fra dit uddannelsessted.

Med ungdomskort kan du rejse ubegrænset mellem bopæl og uddannelsessted, og i det område du bor (Hovedstadområdet zone 1-99, Vestsjælland zone 101-199 eller Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn zone 201-299), og få rabat på dine øvrige rejser. Ungdomskort kan købes fra 30 til 120 dages varighed.

Du kan læse mere om priser og besparelser for ungdomskort her eller på mitungdomskort.dk.

Har du ideer eller kommentarer til busplanlægningen?

Vi planlægger busdrift hvert forår. Har du input eller idéer til forbedringer af busdriften, så hører vi gerne fra dig. Tag kontakt til campus-koordinator, Kira Kofoed Skov.

Parkering

Campus ligger centralt placeret ved både station og motorvej med store parkeringspladser. Parkering i CAMPUS Køge er gratis, men som elev og studerende med daglig gang skal du ansøge om parkeringstilladelse på sin skole.

Som gæst kan du parkering i gæsteparkeringen i 2 timer eller indmelde din bil på tabletsne ved skolernes receptioner. Herefter må du parkere i ti timer (dagsbillet).

I CAMPUS Køge området er parkeringsområderne opdelt i zoner med forskellige farvekoder – se oversigtskort her. De forskellige farvezoner fremgår af skiltene ude på parkeringsområderne.

Der bliver dagligt ført kontrol med parkeringspladserne. Biler uden tilladelse til parkering bliver pålagt en afgift på 795 kr. Holder man på handicapparkeringen uden tilladelse er afgiften 1590 kr.