Book lokaler

Vi har lokaler til næsten enhver lejlighed – og vi har rigtig mange af dem, da vi i dagstimerne rummer knap 4000 personer.

Vi har auditorier, multisale til større møder og workshops, store kantine områder og diverse typer af undervisnings lokaler.

Mange af faciliteterne kan lejes på hverdage efter kl. 14:00, hvor en stor del af vores elever, studerende og kursister afrunder deres skoledag

Vi holder løbende store begivenheder for en stribe samarbejdspartnere.

Kontakt skolerne direkte eller skriv til campus-koordinator, Kira Kofoed Skov på kira.kofoed.skov@koege.dk for at høre om netop jeres muligheder for lokaler og forplejning.

Offentlig transport og stiforbindelser

CAMPUS Køge betjenes af et stort antal af busser, som forbinder institutionerne med Køge Nord st., Ølby St. og Køge St. Busserne kører hele døgnet.

Dertil er der et stort stisystem, som gør, at det er let at komme til og fra skolerne til fods eller på cykel.

Se mere her.

Parkering

Campus ligger centralt placeret ved både station og motorvej med store parkeringspladser. Parkering i CAMPUS Køge er gratis, men som elev og studerende med daglig gang skal du ansøge om parkeringstilladelse på sin skole.

Som gæst kan du parkering i gæsteparkeringen i 2 timer eller indmelde din bil på tabletsne ved skolernes receptioner. Herefter må du parkere i ti timer (dagsbillet).

I CAMPUS Køge området er parkeringsområderne opdelt i zoner med forskellige farvekoder – se oversigtskort her. De forskellige farvezoner fremgår af skiltene ude på parkeringsområderne.

Der bliver dagligt ført kontrol med parkeringspladserne. Biler uden tilladelse til parkering bliver pålagt en afgift på 795 kr. Holder man på handicapparkeringen uden tilladelse er afgiften 1590 kr.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål eller andet, skal du være velkommen til at kontakte Kira Kofoed Skov på kira.kofoed.skov@koege.dk