Zealand – Sjællands Erhvervsakademi

Du former din fremtid hos os. Vi prioriterer et tæt samarbejde med dig som studerende. Det vil du kunne mærke i det tætte samarbejde, du får med vores undervisere og erhvervslivet. Hos os er det passionen, der driver os. Vi uddanner ambitiøse praktikere, der kan og vil gøre en forskel. Sammen former vi fremtiden.

På vores afdeling i Køge kan du vælge uddannelserne til Autoteknolog, Serviceøkonom, Multimediedesigner, Administrationsøkonom, Logistikøkonom og en professionsbachelor i Digital Konceptudvikling. Du kan læse mere om dem og vores 17 andre fuldtidsuddannelser på zealand.dk.  

Derfor er vi med

Zealand er en del af i samarbejdet omkring CAMPUS Køge, fordi vi gerne vil skabe vækst og brande Køge som en stærk uddannelsesby – især i forhold til videregående uddannelser på fuld tid og deltid. Samtidig vil vi gerne være med til at opbygge et attraktivt og mangfoldigt studiemiljø med fokus på tværfaglighed, innovation og samarbejde.

Vi vil også gerne styrke samarbejdet på tværs, især der hvor det giver værdi som f.eks. brobygning mellem EUD og gymnasier med henblik på opbygning af innovationsmiljø, sprogkurser til internationale studerende i samarbejde med CDI og studieboliger til både danske og internationale studerende.

Kontakt

Studievejleder
Lene Knudsen
Tlf: 50 76 26 26
Email: lekn@zealand.dk

Adresse

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi
Lyngvej 21
4600 Køge
Hovedtelefon nummer: 5076 2600

www.zealand.dk