CAMPUS Køge slår dørene op til fælles Åbent Hus

25. oktober 2023

D. 11. november gentager CAMPUS Køge Åbent Hus succesen fra sidste år, når skolerne i Campus-området åbner dørene samtidig. Alle er velkommen til at kigge forbi og få inspiration og viden om alle de mange uddannelsesmuligheder på Campus – i ét hug.

Hvad kan du blive?

Det sker lørdag d. 11. november 2023 fra kl. 10:00-13:00.

Dørene er åbne hos skolerne ZBC, EUC Sjælland, Køge Handelsskole, HF og VUC i Køge, Zealand – Sjællands Erhvervsakademi og 10. Klasse Campus Køge

Alle er velkommen til at gå en rundtur på skolerne, hvor man både kan mærke studiemiljøet, besøge værksteder og laboratorier og snakke med undervisere, elever, studerende og vejledere.

Vi slår dørene op til vores 10. klasse og erhvervsuddannelserne EUD og EUX, samt til det tekniske gymnasium HTX og handelsskolens HHX. Du kan også besøge HF og VUC Køge, som bl.a. har stor fokus på ordblinde tilbud og du har selvfølgelig også mulighed for at snuse til videreuddannelsesmulighederne hos Zealand og besøge deres MakerSpace og Photolab.

Alle er velkomne 
Hvad enten du går i grundskolen, har færdiggjort en ungdomsuddannelse eller overvejer et studie-eller karriereskift – eller blot er nysgerrig – så er du mere end velkommen til at kigge forbi i tidsrummet 10-13.

Vi ses på CAMPUS Køge, Campusbuen 27, 4600 Køge.

Vil du vide mere om arrangementet, er du altid velkommen til at kontakte Campus-koordinator Kira Kofoed Skov her.