Besøgsdag på Køge Handelsskole

31. januar 2022

Den 10. februar 2022 fra 16.30 – 18.00 holder Køge Handelsskole Besøgsdag, hvor nuværende elever vil vise deres skole frem.

Kom og mærk stemningen på Køge Handelsskole, når skolen slår dørene op og byder velkommen til besøgsdag den 10. februar kl. 16.30 – 18.00.

Til Besøgsdagen vil nuværende elever vise rundt på hele skolen, og fortælle om studielivet, ligesom studievejledere og lærere også vil være klar til at svare på spørgsmål, og fortælle om de anderledes fag, man får på Køge Handelsskole.

”Det er altid en stor beslutning at vælge ungdomsuddannelse. Det bedste, du kan gøre for at blive mere sikker i dit valg er, at besøge os og få svar på dine spørgsmål – og komme og fornemme, hvordan det er at gå her”, siger studievejleder Sanne Snejbjerg.

Alt dét andet, der sker, når man går på en ungdomsuddannelse

På Besøgsdagen vil man også kunne snakke med nuværende elever om alle de ting, der sker uden for klasselokalet; om studieture, internationale muligheder, talentarbejdet, skolebladet, festerne osv. 

Køge Handelsskole har lige afholdt et vellykket virtuelt Åbent hus, men med ophævelsen af restriktionerne glæder Stig Johansen, direktør på Køge Handelsskole, sig til, at unge mennesker og deres forældre også kan komme og opleve skolen fysisk:

“Når der nu igen er mulighed for det, ser vi frem til vi at byde interesserede unge mennesker og deres forældre varmt velkommen til besøgsdag. Det ér alligevel noget andet at opleve skolen fysisk,”, fastslår Stig Johansen. 

Uddannelserne du kan opleve til Besøgsdagen hos Køge Handelsskole er EUX Business, Handelsgymnasiet HHX og EUD Business.

Fakta
STED: Køge Handelsskole, Uddannelsesvej 20
DAG: Torsdag den 10. februar 
TID: Kl. 16.30 – 18.00.

Læs mere på https://khs.dk/besoegsdag/