Virtuelt Åbent hus på Køge Handelsskole den 13. januar 2022

20. december 2021

Køge Handelsskole slår dørene op og byder velkommen ’indenfor’ til virtuelt Åbent hus, hvor du kan opleve de tre ungdomsuddannelser Handelsgymnasiet HHX, EUX Business og EUD Business.

Corona er desværre på spil igen – men det afholder ikke Køge Handelsskole fra at holde et brag af et virtuelt Åbent hus, så du kan kvalificere dit uddannelsesvalg og få et godt indblik i skolen og vores uddannelser.

Kom til virtuel Åbent Hus få information om optagelse, studielivet og vores tre ungdomsuddannelser EUD Business, EUX Business og Handelsgymnasiet HHX på én gang. 

Vi går LIVE kl. 17.00 og her møder du nuværende elever, lærere, vejledere og internationale koordinatorer, og du kan stille alle de spørgsmål, du har brug for i afklaring af dit valg af ungdomsuddannelse – både studievejledere og elever sidder klar på chatten undervejs. 

Bliv inspireret til en vigtig beslutning

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at vide, hvad de forskellige uddannelsesretninger handler om. Virtuelt Åbent hus er en af de bedste måder at få en Det bedste du kan gøre for at få større indsigt og en fornemmelse af, hvordan Køge Handelsskole i virkeligheden er at se med når vi går LIVE den 13. januar 2022 kl. 17-19.

”Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan mødes fysisk, men det gælder om at få det bedste ud af omstændighederne, og vi glæder vi os til at byde unge og forældre velkommen til virtuelt Åbent hus på Køge handelsskole”, siger Stig Johansen, Direktør på Køge Handelsskole.

Sæt kryds i din kalender den 13. januar 2022 kl. 17-19 og sæt dig godt til rette bag din yndlingsskærm og se, hvordan Køge Handelsskole kan hjælpe dig med at realiserer dine fremtidsdrømme

Fakta:

Tid: Kl. 17 – 19.
Dag: 13. januar 2022
Sted: Online
Se mere på www.khs.dk/åbent-hus/