Køge Handelsskole går live

19. januar 2021

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 14. januar kl. 17.00, hvor Køge Handelsskole byder grundskolens ældste elever og deres forældre velkommen til åbent hus online. Aftenen bliver en ’live’ produktion, som transmitteres via skolens webside khs.dk, på Youtube og Facebook. Alle kan følge med hjemmefra, og alle spørgsmål bliver besvaret af skolens live-panel med studievejledere og elever.

”Trods pandemien står elever i 9. og 10. klasse overfor en stor beslutning om deres valg af ungdomsuddannelse. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe de unge og deres forældre med at få svar på deres tanker og spørgsmål. Denne gang åbner vi dørene online, hvor vores elever byder indenfor på en virtuel tur rundt i vores hus med introduktion til vores tre ungdomsuddannelser: Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business. Her besvarer vi alle spørgsmål direkte via med vores panel bestående af studievejledere og elever fra alle tre uddannelser,” fortæller Tim Christensen, direktør på Køge Handelsskole.

Det hele kan opleves hjemmefra på et device, og live-transmissionen foregår ca. kl. 17-19. Efterfølgende bliver det muligt at booke 1:1 møder med en vejleder enten virtuelt, telefonisk eller fysisk. Det bliver også muligt at gense arrangementet via skolens webside khs.dk.

Vi glæder os til at møde jer
”Vi glæder os til at byde alle interesserede indenfor online, og vi vil gerne sende en stor tak til vores elever og lokale samarbejdspartnere Tobias Thomas i TT-Film og Værftet samt deres crew, der alle medvirker til, at vi kan afholde vores åbent hus trods pandemien og de medfølgende restriktioner. Jeg vil samtidig sige til både elever og forældre, at de er evig velkommen til at kontakte os – både før, under og efter vores virtuelle åbent hus arrangement,” slutter Tim Christensen, der selv er tilstede i ’live’ transmissionen på skolen den 14. januar.

Køge Handelsskole opfordrer alle interesserede til at holde øje med arrangementet via skolens webside khs.dk samt Youtube og Facebook.