Studiestart i ny bygning

3. august 2020

Når Zealands – nye som nuværende – studerende møder ind til studiestart efter sommerferien bliver det i helt nye omgivelser på Lyngvej 21 i Køge.

Indflytningen og de sidste detaljer er ved at komme på plads i den 4500 m2 store bygning sådan, at det moderne undervisningsmiljø og forskellige labs bliver helt klar til studiestart i august og september.

Akademichef i Køge, Jørgen Heramb, ser også frem til at slå dørene op:

“Vi kan snart ikke vente længere. Det har længe været en ambition at kunne tilbyde vores studerende større rammer og bedre muligheder for at udfolde sig innovativt, fagligt og socialt. Og samtidig er de med til at forme et nyt studiemiljø fra bunden,” siger Jørgen Heramb og fortsætter,

“Det bliver så spændende for alle at tage de nye omgivelser i brug, og jeg glæder mig til at byde alle velkommen,” siger Jørgen Heramb.

Spritnyt studiemiljø
Den nye bygning er ikke den eneste nyhed i Køge, for ved studiestart møder det allerførste hold autoteknologer også op på Lyngvej 21. Uddannelsen har Zealand tidligere udbudt fra Næstved.

Ud over uddannelsen til autoteknolog kan man læse til serviceøkonom, administrationsøkonom, logistikøkonom, multimediedesigner eller tage en professionsbachelor i digital konceptudvikling

Bliv en del af studielivet til sommer
Tirsdag den 4. august fra klokken 16:00-18:00 holder Zealand åbent hus for alle, der har lyst til at høre mere om uddannelserne og mulighederne med dem.

Se mere på Zealand.dk