Velbesøgt åbent hus på KHS

22. januar 2020

Der var god stemning og nysgerrighed. Der var masser af unge og forældre, som havde sat aftenen af til at blive klogere på uddannelsesmulighederne på Køge Handelsskole. Studievejledere, elever og lærere fra Køge Handelsgymnasium, EUD Business og EUX Business var klar til at tage i mod og fortælle om hverdagens på skolens uddannelser – og om udlandsophold og om innovation, som mange af skolens elever på tværs arbejder med i deres ungdomsuddannelser.

Skolens direktør, Tim Christensen, bød velkommen og indledte med en kort introduktion til skolen. Tim Christensen opfordrede de fremmødte unge til at følge deres interesser og være undersøgende, inden de skal træffe den endelige beslutning om valg af ungdomsuddannelse senest 1. marts. Bagefter introducerede Køge Handelsgymnasiums uddannelsesrektor Henrik Flyge til de gymnasiale studieretninger, mens uddannelseschef på EUX & EUD Business, Hans Severinsen, fortalte om de mange muligheder gennem en EUX Business eller en EUD Business. Herefter fik de unge og deres forældre to runder til høre nærmere om de tre ungdomsuddannelser, fortalt af elever og lærere, der til dagligt er helt nede i materien.

De unge har endnu lidt tid til at træffe et valg om uddannelsesretning, og Køge Handelsskoles studievejledere er klar til at besvare spørgsmål på mail studie@khs.dk eller via hovednummer 5667 0400 frem mod optagelsesfristen 1. marts på optagelse.dk.