Virtuel informationsaften på EUC Sjælland 26. & 27. januar

22. januar 2021

Tidligere har informationsaftenen været velbesøgt af både unge og deres forældre, men grundet COVID-19 afholdes arrangementet i år virtuelt.

EUC Sjælland slår de virtuelle døre op til informationsaften i Næstved og Køge, hvor alle kan få inspiration til valg af ungdomsuddannelse.

EUC Sjælland åbner de virtuelle døre den 26. januar i Næstved og i Køge den 27. januar kl. 19 – 21  til årets informationsaften.

Grundet COVID-19 restriktioner er EUC Sjællands informationsaften i år en online begivenhed. Aftenen er med til at skabe indsigt i og dialog omkring uddannelsesvalg. Netop det er vigtigt, da mange unge lige nu står foran en uddannelsesjungle, hvor der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden. Udbuddet er stort og indeholder talrige forkortelser såsom EUD, EUX, HTX og STX. 

“Vi byder forældre og fremtidige elever på en 360 graders virtuel tour af skolen og en chance for at tale LIVE med en vejleder, lærer eller elev på EUD, EUX eller HTX. Der er altså mulighed for at dykke ned i netop den uddannelse, den enkelte finder spændende eller måske opdage helt nye retninger,” siger uddannelseschef Thomas Ter-Borch.

Til informationsaftenerne bliver det muligt selv at udforske skolens miljø, se videoer der præsenterer de mange uddannelsesretninger og få svar på alle spørgsmål om uddannelse, job og fremtid – fra sin egen sofa derhjemme.

Arrangementet er også en optimal mulighed for voksne, der måske overvejer et karriereskift eller en anden uddannelsesvej.

Læs mere om hvilke uddannelser du kan møde, og selve arrangementets forløb på EUC Sjællands hjemmesidewww.eucsj.dk

Det er også her, du får adgang til selve arrangementet.

Virtuel informationsaften på EUC Sjælland

NÆSTVED
– Tirsdag den 26. januar 2021, kl. 19-21

KØGE
– Onsdag den 27. januar 2021, kl. 19-21