CAMPUS+ 2022

Så fedt var det!

”Jeg synes, at det var fedt at jeg kunne tale med andre end kun dem fra min egen skole, og at jeg kunne høre mere om hvad selve Køge by udbyder.”

– Elev fra CAMPUS+ 2022.

”Det var en rigtig god dag, især kompetenceudvikling ved Noemi Katznelson var inspirerende. Men det var også spændende at se nærmere på de forskellige stande og spiste frokost med kollegaer.”

– Underviser fra CAMPUS+ 2022.

”Det var så fedt at lave en aktivitet frem for “bare” at markedsføre med flyers o.l. De unge kom også forbi os, selvom de ikke umiddelbart tænkte, at de havde interesse for vores område.” Standholder fra CAMPUS+ 2022

– Standholder fra CAMPUS+ 2022.

Efter to års ufrivillig pause fik vi endelig mulighed for at afholde CAMPUS+ igen i 2022 og det blev en stor succes. Fredag d. 2. september blev CAMPUS+ skudt igang af borgmester Marie Stærke og herefter bevægede over 3000 elever med fuld energi sig ud i Køge Midtby. I år deltog der elever fra både Køge, Stevns, Faxe, Solrød og Greve Kommune.

Eleverne blev mødt af over 100 aktiviteter ude på standene, hvor både uddannelser, virksomheder og foreninger stod klar til at gøre eleverne klogere på deres muligheder i Køge og omegn. Eleverne havde blandt andet mulighed for at sortere “piller”, børste tænder på hinanden og forbinde sår i velfærdshjørnet på stationspladsen, og støbe beton sammen med Thomas Uhrskov, besøge Kriminalforsørgens Kampagne lastbil og besøge Søværnets Fregat ved Kulturtorvet samt mange mange mange andre ting.

Da alle de unge var mætte af indtryk havde de mulighed for at nyde sin frokost på Køge Torv sammen med elever fra alle de andre skoler. Frokosten blev nydt til tonerne fra lokalbandet Noras Have. Dagen blev afsluttet med et brag, da upcoming bandet Fuld Effekt, som tidligere i 2022 deltog i det danske melodi grand prix.